Travel blog

A new post! (NL)

Hallo hallo allemaal! Alvast nog een heel gelukkig nieuwjaar vanuit Australië! 🙂 Het is al een tijdje geleden dat ik hier nog iets gepost heb. De laatste keer vloog ik nog naar Sumatra in Indonesië en ondertussen heb ik al een dik half jaar in Australië gewoond! Van mijn plan om in acht maanden … More A new post! (NL)

Day 150! (NL)

Hallo daar allemaal! We hebben alweer een volgende mijlpaal bereikt! 150 dagen is het ondertussen geleden dat we het nieuwe jaar hebben ingezet. Voor mij wilt dat zeggen dat ik al 150 dagen opeenvolgend aan het rondreizen ben. Het begint hier dan ook stilletjes aan een hele opstapeling van slaapplaatsen, vliegtuigen, ervaringen en zelfs … More Day 150! (NL)

Day 100! (NL)

Hallo hallo allemaal! Als 100 dagen alleen reizen geen goede reden is om deze blog te voorzien van een nieuwe post kan ik de blog even goed verwijderen. Maar niet getreurd haha, want jawel, hier is hij dan. We zullen er even geen rekening mee houden dat het net geen 75 dagen geleden is … More Day 100! (NL)

De onwerkelijke werkelijke droom (NL)

Hallo daar koud België! 🙂 Ondertussen zijn er al 16 dagen gepasseerd sinds mijn laatste post. 16 dagen die eigenlijk aanvoelen als drie dagen. De tijd gaat hier dan ook ongeloofelijk snel. Januari loopt op zijn einde en ik kan het bijna niet vatten dat dat betekent dat ik al een hele maand alleen … More De onwerkelijke werkelijke droom (NL)

Reizen door Azië (NL)

Hallo daar thuisfront! 🙂 Ondertussen is mijn reis al aan zijn 10de dag toe en is het dus stilletjes aan tijd voor een tweede post! Zoals de meeste onder jullie al weten heb ik besloten op Instagram (@yentldoggen) van elke dag een korte samenvatting-video te posten. Voor degene die geen Instagram hebben en er … More Reizen door Azië (NL)

First Days (NL)

Hallo allemaal! Het is zover! Mijn eerste blog-post! Ik ging normaal gisteren al een post schrijven maar dat is er wegens omstandigheden niet van gekomen. Na lang op het vliegtuig te zitten met een maar nipte tussenstop in Moskou ben ik wel zoals plan aangekomen in Bangkok, weeral zonder slaap weliswaar want ik vond … More First Days (NL)