A new post! (NL)

Hallo hallo allemaal!

Alvast nog een heel gelukkig nieuwjaar vanuit AustraliĆ«! šŸ™‚ Het is al een tijdje geleden dat ik hier nog iets gepost heb. De laatste keer vloog ik nog naar Sumatra in IndonesiĆ« en ondertussen heb ik al een dik half jaar in AustraliĆ« gewoond! Van mijn plan om in acht maanden zowel de Stille als de Atlantische oceaan over te steken is ook niet veel in huis gekomen! Ondertussen ben ik meer dan een jaar aan het reizen en heb ik nog geen van beide gezien šŸ™‚

Ik ben ook al maanden een bericht aan het plannen maar het is er nog niet van gekomen! Ik weet helemaal niet meer waar te beginnen en momenteel wonend op een eiland waar internet een schaars goed is, helpt niet! Aangezien ik slechts een 8-tal uren in BelgiĆ« heb doorgebracht in 2019 kon ik mij niet voornemen om meer te reizen, ik zal dan maar proberen om wat regelmatiger updates te geven šŸ™‚

Graag wil ik ook iedereen enorm hard bedanken voor alle leuke telefoontjes in de afgelopen maand(en), voor de cadeautjes die helemaal tot in AustraliĆ« geraakt zijn, de lieve berichtjes, de verjaardagskaarten, de brieven en alle andere dingen! šŸ™‚ Jullie zijn de max! Mijn verjaardag, kerstmis en nieuwjaar vieren op een bijna onbewoond eiland is een aparte ervaring maar het was fantastisch om op al deze verschillende manieren toch met thuis verbonden te zijn! Super hard bedankt! šŸ™‚

Veel liefs en tot snel! šŸ™‚

En niet vergeten om van 2020 een topjaar te maken! šŸ™‚

En ook niet vergeten dat ik jullie allemaal graag zie! ā¤

Yentl Doggen