First Days (NL)

Hallo allemaal!

Het is zover! Mijn eerste blog-post! Ik ging normaal gisteren al een post schrijven maar dat is er wegens omstandigheden niet van gekomen. Na lang op het vliegtuig te zitten met een maar nipte tussenstop in Moskou ben ik wel zoals plan aangekomen in Bangkok, weeral zonder slaap weliswaar want ik vond het opeens nodig om ‘Friends’ 10u lang te binge-watchen.. Dat gezegd zijnde heb ik ook gisteren het plan voor een rustige dag en avond helemaal overboord gegooid. De adrenaline van alleen in Bangkok te zijn heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf helemaal heb laten verdwalen in de stad en s’avonds met andere solo-travellers het nachtleven van Khao San Road ben gaan verkennen! S’avonds groot maar dus ook s’morgens want vanmorgen na het ontbijt ben ik samen met iemand van het hostel naar The Grand Palace, Wat Phra Kaew en Wat Pho geweest! Op de middag zijn onze wegen helaas gesplit maar desalniettemin kwam ik op mijn boottocht op de Chao Phraya River alweer een andere reiziger tegen waarmee ik Wat Arun en de mega crazy Chinatown heb bezocht! Ingecheckt in mijn nieuwe hostel zijn we met de mensen op onze kamer street-food gaan eten bij de kraamtjes hier in de buurt! 🙂 Vandaag wel een rustigere avond want morgen ga ik weer weet ik veel wat doen, net zoals op alle dagen hier! Heerlijk! En dat geschreven van aan de rooftop bar in het hostel in Bangkok! Kan slechter niet?

Jullie zijn alvast enorm hard bedankt voor het volgen! Het is naast mijn eerste grote soloreis ook mijn allereerste blogpost! Wie weet wat er hier allemaal nog gaat gebeuren? 🙂

Love you all! ❤️ Yentl